yağmasam da gürlüyorum - bol sözlük

yağmasam da gürlüyorum

başlık no:1735 okunma:3975

  1. elindeki salçayla naptığını merak ettiğim patron a saian ın eşlik ettiği parça. professional 3 albümünün iyisi.


    yavşakdan sosyalist olmuyormuş.


    sample güzel işlenmiş rahat ol baba.




    impaled nazarene | ? | 19.8.2014 17:57 ~
    (#5955)
  2. güzel bi tipografisi olan şarkı;






    "aptallar dekolteye tecavüzü hak sayar" sözüyle patron şarkıda öne çıkmış sanırım.

    patron'un en sevdiğim şarkısı.
    acapella | ? | 19.8.2014 18:09
    (#5959)
  3. Galatasaraylı olmama rağmen saian hiç vazgeçmede ki rapten bir de sarının yanındaki lacivertten bölümünde istemsizce eşlik ettiğim şarkı
    kieller | ? | 19.8.2014 18:18
    (#5962)
  4. patron'un eski patron flex günlerini anımsattığı bir flowla renk kattığı şarkı.
    anonim | ? | 21.9.2014 12:41
    (#12607)
  5. Hiç vazgeçmedik ki rapten birde sarının yanındaki lacivertten
    patron iyidir hoştur ama sai yardırmıştır, saianın vörste şarkı level atlamıştır bence. Vörslerde Akılda kalıcı birçok söz var. Sanırım fenerli olduğumdan mütevellit bu sözü yazmayı tercih ettim
    turistomer | ? | 3.4.2015 04:19
    (#32825)
  6. sample

    (bkz: Müslüm Gürses - Benim Kaderim)
    lordjamal2 | ? | 8.6.2016 22:28
    (#64031)
  7. "küllerimle açılmak isterim ben bi rakı şişesinde akdenize" diyor, güzel diyor.

    ben açıldım güneyde birşey yok.
    impaled nazarene | ? | 16.1.2017 03:43 ~
    (#87724)
  8. patronun patron olduğu zamanlar
    kirito | ? | 20.3.2017 16:19
    (#96644)
  9. Patron'un Eyedea'dan lirik çaldığı şarkı.






    "I'm probably your favorite MC's favorite MC"
    tamerlane | ? | 20.11.2017 23:51
    (#118481)
  10. (bkz: sözlerini de yazayım tam olsun)

    Favori MC’niz değil miyim ?
    Siktir et ben favori MC’lerinizin favori MC’siyim
    Bu demek ki sen bir boktan anlamazsın
    Ben hiphop’ın her yeriyim PMC mikrofonum MPC (en iyisi)
    En tilkiyim MVP’yim en dibiyim Rap dininin tekbiriyim
    Bicepslerim pek diri çünkü o kadar çalıştım ki ölürsem tatil olur
    Bana bedava rap sana indir servetime sahip ol
    Mal çatar falçatam kalçadan punch atar
    Gümrükten mal kaçar götün yerse maç yapak evimde salça var
    Sadece aybalam hayvanam ben hrr kaçma lan
    Kaçma lan dakkada sildin beni iki parçadan hâla gözünde var çapak
    Ben Dolmabahçe’yim sen Aksaray-Laleli kaşar peşinde
    aptallar dekolteye tecavüzü hak sayar
    Tarikatının beyni amcıkdan ibaret ve pasta yaş
    Ben özgürlüğe yelken açtım yolum düşer Fatsa’ya
    İzle porno klip çek vaazı al cübbeliden din değil parayla alakalıydı Sikikti tüm serüven
    ürperen tüylerime yak bu kibriti küllerimle açılmak isterim
    Bi rakı şişesinde ben Akdeniz’ e

    Dünya kudurduğundan beri ben
    Takip edip izliyorum hayatımı geriden
    Yağmasam da gürlüyorum istediğini söyle sen
    Ben hiç bi zaman düşündüğümü söylemekten çekinmem

    Sai Belagat SS dikta fame rap batakta
    Ayıp denen mic’ta deel koçum ayıp yatakta
    Ben raptim adam twit yazıp azdı
    Benim büyüdüğüm sokakta yavşaktan sosyalist olmazdı
    Saian 33 plakalı bir escalade
    Difüzyon yemiş mutant A.K.A. Cassius Clay
    Saian palet patlatan Alex-Pu
    Escalade’in sol farından tokalaştığın talih orospu
    Sizdeki lirik ancak akapunktur
    SS Son Goku verbal bir katapulttur
    Saian hiç vazgeçmedi ki Rapten
    Bir de sarının yanındaki lacivertten
    Piyasada ne kadar gevşek varsa kankandı
    Anla neden Sakulta’nın postalında kan kaldı
    SS rapi özgür senin tasmalı
    Saian Frankofon değil, çünkü Saian Asyalı
    booyaka | ? | 8.4.2018 12:53
    (#128717)
  11. patron'un "bicepslerim pek diri" diyerek ben fero'dan önce biceps övme akımını başlattığını görüyoruz bu parçada.

    ayrıca saian burdaki son dört barda kime geçirmiş acaba, merak konusudur.
    booyaka | ? | 19.11.2018 20:10
    (#145987)


  12. @10 o söz klişeleşmiş bir söz artık ona lirik çalmak denmez rapozof da yasaklanan şarkı da kullanıyor benzeri bir sözü ayrıca.
    hayk sai poet ali | ? | 18.1.2019 00:48
    (#153173)
  13. 2014'te deli gibi dinleyip gaza geldiğim parça.
    'saian hiç vazgeçmedi ki rapten' mutlu ediyor. arada sesini duyuyoruz işte.
    unmastered | ? | 18.1.2019 02:57
    (#153185)
  14. arabada son ses fena gidio kaza yapioduk gaza gelip
    saian frankofon deil, cunku saian asyali ! ne guzel bi soz bu, sanki mete han soylemis gibi hissediom
    sadece bu da deil, rhyme yapicam die anlamsiz kelimeleri dizen repci geyiinden oteye gecen, cok anlamli sozler barindiran parca. trap altyapi benzerlikli.
    nosfervtu | ? | 12.9.2019 09:10
    (#189898)
  15. Saian hiç vazgeçmediki rapten bir de sarının yanındaki lacivertten !
    rakbenadam | ? | 28.9.2019 20:10
    (#192478)
  16. ulan mpc dediğin şey akai firmasının pad controller cihazıdır mpc marka mikrofon mu var bre düşüncesizliği yüzünden her zaman küstahlık eden kimse
    fikirsiz | ? | 2.9.2020 19:35
    (#270547)
  17. patronun en iyi albümü olan professional 3’ün en iyi parçalarından biri
    naperva | ? | 3.9.2020 01:46
    (#270717)
  18. Benim büyüdüğüm sokakta yavşaktan sosyalist olmazdı sözü ile sık sık anarım bu parçayı çünkü benim için gerçekten öyleydi. Saian'ın verse'ü gerçekten taktire şayandır.
    zeckmonkey | ? | 3.9.2020 01:54
    (#270723)
  19. saian'dan bu tarz bir verse bir daha duyamayacağız gibi. neyse ay şarkısı da güzel :(
    aso41 | ? | 3.9.2020 01:55
    (#270724)
  20. fb | twt | youtube | insta | spotify | anket | uyarı | devlog