ihtilal - bol sözlük

ihtilal

başlık no:5797 okunma:1953

  1. toplanıp toplanıp rakçılara diss atan efsanevi oluşum-idi
    deepsky | ? | 13.1.2015 14:54
    (#26187)
  2. bakırköy'ün en önemli oluşumlarından-idi.
    zulacan | ? | 18.9.2016 15:26
    (#78008)
  3. eski şarkılarında çok fazla bağnaz , ötekileştirici ve faşizan söylemler vardı, lisedeyken dinlediğim gruplardan biri...




    anonim | ? | 18.9.2016 15:32
    (#78012)
  4. 2004de kurulan, bildiğim kadarıyla hayki garez ve kaplandan oluşan oluşum. West dahil mi bilmiyorum.


    Diskografi;

    Tüylerin Diken Diken (2005)
    Kural da Biziz Yasa da (2006)
    3 Başlı Ejderha (2007)
    Yürek ve Bilek (2008)

    Hayki, 3 başlı ejderha albümünden sonra gruptan ayrılmıştır.
    canka ft saian | ? | 10.2.2017 12:38 ~
    (#91979)
  5. @4 kanal fotosunda orak çekiç hilal vs vs var sanırım ideoloji karmaşası yaşıyorlarmış:d

    image.prntscr.com
    battlenov4 | ? | 10.2.2017 12:57
    (#91982)
  6. grup ile alakasız, bu isimde bir rapci de vardı. kıraça attığı diss ile biliniyordu. en son tepkinin feat hiphop albümünde bulundu.
    anonim | ? | 20.8.2017 12:21
    (#111454)
  7. kodes ve allame'nin şarkısı.. kötü olmuş.

    kodes her zamanki gibi anlamsız anlamsız anırıyor.. "vatana ihanet etmicen kitap kuranı kerimse" bu söz tam olarak bölücülüktür..

    allamenin sözleri ise "batarya öldürmez len intiharı öğretir"den ileri gidemedi.. yıllardır aynı boş laflar.

    bilincli pop dinleyicisi | ? | 25.1.2018 15:50
    (#123835)
  8. eski bir şarkıdır.



    sapinakadarinsan | ? | 27.1.2018 03:42
    (#123948)
  9. 3 başlı ejderha albümü türkçe rapin gelmiş geçmiş en iyi 10 albümüne açık ara adaydır.(kalin: o kadar sağlam.)
    bolturk | ? | 4.4.2018 04:07 ~
    (#128313)
  10. kanımca kurulduğu dönemde türkçe rapin en iyi grubuydu. hardcore kaplan, flow garez, flex hayki ve west. birbirini bu kadar iyi tamamlayan başka bir ekip yoktur.

    @4 evet, kuruluşta west gruba dahildi. tüylerin diken diken albümünden sonra gruptan ayrıldı.

    @2 her ne kadar bakırköy'de takılsalar da hayki hariç ekip küçükçekmece tayfasından oluşuyordu.

    kafiye tepesi | ? | 13.8.2018 12:08
    (#137942)
  11. Heyt bee sene 2005 2006 falan kan kayniyo tabi bakirkoyun de yukseliste oldugu donemler. Bakirkoy Familiy guzel bi olusumdu underground ruhunu yasayan bi topluluktu zaten o donem tum piyasa undergrounddu. Kucuk ekipmanlarla studyolarda 25 tlye kayda girilen banka önlerinde devamli break dans yapab genclerin oldugu samimiyet kokan guzel donemler
    ciziarasi | ? | 14.8.2018 01:15
    (#137976)
  12. Ozlenir
    reaa34 | ? | 14.8.2018 18:42
    (#138019)
  13. (#214876)
    bu grubun adi nefret | ? | 15.4.2020 17:45
    (#214877)
  14. fb | twt | youtube | insta | spotify | anket | uyarı | devlog