saian - bol sözlük

saian

başlık no:266 okunma:18150

Sayfalar: >>

  1. Türkçe rapin en iyilerinden bi rapçiden öte şairdir benim için
    mibrebes | ? | 27.7.2014 20:56 ~
    (#778)
  2. ''Bize çaparis koyan alır karşısına Gaziosmanpaşalı İsmet’i'' * kendisine üstad diyebiliriz
    calmire | ? | 27.7.2014 21:11
    (#784)
  3. Kütüphanenin vücutta şekil almıs halidir
    panzade17 | ? | 27.7.2014 22:13
    (#797)
  4. adamı dinlerken elinde sözlük olması gerek
    dedzilla | ? | 27.7.2014 22:14
    (#798)
  5. raple şiiri sevdiren, şiirle rapi... hayatımın dönüm noktasıdır.
    otonom piyade | ? | 29.7.2014 22:45
    (#1220)
  6. Hiç layık olmadığı ortamlarda dinlenen rapin ayrı boyutu sanat eseridir kendileri. Fazlasıyla saygı hakeder ss miğfo
    son jedi | ? | 29.7.2014 23:42
    (#1224)
  7. "bazen devrimi yad ettik bazen turan bize mayhoş geldi"
    ihtilal melodisi
    booyaka | ? | 30.7.2014 16:57
    (#1343)
  8. usta şair
    alesta | ? | 30.7.2014 17:11
    (#1352)
  9. discography

    2003 - Saian - Arabesque ep
    2005 - Saian & Patron - Yazgı ve Zafer
    2005 - Saian - Kült Ep
    2006 - Saian & Kılıç - Biz Masumuz
    2006 - Saian - Opus Magnum Provaları
    2006 - Saian - Olma
    2006 - Saian - Bootleg Kofti Bootleg Maestro Alabastron
    2007 - Saian - Sıkı Dur Geliyorum
    2009 - Saian & Karaçalı - Battle Royale
    2010 - Saian - Dilimizi Biliyor
    2012 - Saian - Başıbozuk
    2013 - Saian - Başıbozuk 2
    impaled nazarene | ? | 31.7.2014 15:19 ~
    (#1840)
  10. Severek dinlediğim PMC bünyesinde ki başarılı mc.. Çok dinlediğim söylenemez ama Battle Royal albümünü birkaç gün arayla mutlaka dinlerim..
    ret1arius | ? | 31.7.2014 16:08
    (#1848)
  11. ister istemez bir insan hiç mi kötü parça yapamaz diye düşündüren, lirikalitesiyle ayrı bir standart oluşturan, karaçalıyla birlikte harmanlanınca tadından yenmeyen süper ötesi bir rapperdir kendileri.
    ara kablosu | ? | 1.8.2014 04:03
    (#2027)
  12. şarkılarını dinlerken yeni sekme açıp bazı kelimelerin anlamına baktığım, dinlerken öğrendiğim nadir rapçilerden. asıl mesleğinin gemi mühendisi oldığunu öğrendim zaman şaşırmıştım aşırı derecede bilgili ve kültürlü adamdır kendisi. karaçalı ile battle royal diye bir albümü vardır ki her parçası türkçe rap'in hazinesidir.

    (bkz: bulunmaz hint kumaşı)
    konulu pornoda figuran | ? | 15.8.2014 20:18
    (#4633)
  13. kelime haznesine hayran olduğum, yürüyen kütüphane.
    tornado34 | ? | 15.8.2014 20:23
    (#4635)
  14. merhaba adım barack obama, çakmasıyım lutherking'in sulh için gelmiştim 10binlerce sivili kestim ficktim!



    sulh981 | ? | 15.8.2014 20:33 ~
    (#4641)
  15. e'leri açık söyleyen bir mc. o e'ler kapalı okunmalı. iş yerinde müdüre rap dinleteyim dedim kafamı sikeyim ki senin şarkını seçmişim. şarkıyı seçtim adam güldü. bu adam suriye'li mi neden telaffuzu bu kadar kötü dedi. yerin dibine girdim ya. adam müdürdü ya. olamaz böyle bir şey ya. olamaz ya.
    komutana sniper neresinden | ? | 24.8.2014 22:16
    (#7783)
  16. Şair olduğuna inandığım mc
    mercedes gibi | ? | 8.9.2014 04:29
    (#10078)
  17. humeyni'nin aydınlık ve realist (!) olduğunu anlamamıza vesile olan mc.

    tahrir el vesile isimli kitabın yazarı devrimci humeyni'den (peh peh peh) inciler az sonraaaa:

    bu kitapta, bir çocuğa (kız-erkek) vajinal yolla ilişkiyi tavsiye etmiyor, acı verir diyor ama, anal yolu öneriyor ve suç değildir diyor

    "Bir erkek, bebek kadar genç bir çocuktan cinsi olarak hoşlanabilir. Vaginal yolla ilişki yapılırsa çocuğa acı verebilir ama anal yoldan ilişki kabul edilebilir. "

    "Eğer adam çocuğa zarar verirse, çocuğun bütün yaşamı boyunca ona bakmak zorundadır. Bu kız adamın dört yasal eşinden sayılmaz ve adet görmeye başlayıncaya kadar babasının evi yerine kocasının evinde kalması gerekir. Ay hali görmeye başlayınca başkası ile evlendirilebilir. Herhangi bir baba kızını çok genç yaşta evlendirirse cennette sürekli kalıcı yere sahip olur. (Tahrir al Vesileh.4.Baskı-Kum- İran 1990)"

    "Bir erkek, koyun, inek, deve vb. hayvanlarla cinsel ilişkiye girebilir. Ancak eti yenmeyeceğinden ilişki sonrası hayvanı öldürmek gerekir! "

    ayrıca bakire genç kızların her hangi bir suçtan dolayı idam edilmeden önce tecavüz edilerek “cennete girmelerinin engellenmesini” emreden de büyüüüüük uluuuuu devrimci humeynidir.

    humeyni iranı tundratabloids.com/wp-content/uploads/2012/01/iranian-peds.jpg

    devrimin ertesi günü devrimden acayip derecede mutlu olan iranlı kadınlar 31.media.tumblr.com/b859fc167ac156306e7a9ca2af49b126/tumblr_mzyxltjLDO1qfthwao1_1280.jpg

    şahane islam devriminin öncesi sonrası markhumphrys.com/Images/324.jpg



    biraz oku araştır diyeceğim de kafa örümcek ağı bağlamış bir kere.
    art tatum | ? | 9.9.2014 11:14 ~
    (#10261)
  18. edit
    isi biten adam | ? | 9.9.2014 19:11 ~
    (#10334)
  19. yüzeyseldir. aşırı yüzeyseldir.

    kendisi benim en tuttuğum adamlardan birisidir, eski işlerinden çoğunu ezbere bilirim, bilmesem de duyunca % 80 ine eşlik ederim verseün.

    ama yüzeyseldir.

    kendisine demiyorum bunu, saian yüzeyseldir. güney erkurt u bilmem.

    çünkü yo sözlükte de eleştirmiştim kendisini. tumblrda saian olarak yazmak gibisinden bir şeyler yazdı. hedef gösterdi ufaktan. problem değil.

    eleştirilmeyi sevmiyor. bizim sandığımız gibi çok derin olsa, iyi eleştiri ve kötü eleştiriyi ayırıp, her eleştirene laf etmezdi.

    saianı severim olm, kutubu şikeste yi bilir misiniz ? en güzel sözleri o şarkıdadır.

    saian ın " eski düşüncelerim " diye adlandırdığı şeyler sürekli değişti. her yeni düşüncesi eskidi. çok doğal tabi.

    çok özür dilerim ama arkadaş, bu da yüzeyselliğe delalet etmiyor mu ?

    maymun iştahlılık... bir kavramı öğrenip beğendikten sonra daha kallavisini bulup onunla takılmak daha sonra bambaşka havalı bir kavrama, isme, nesneye her neyse, bir şeye takılmak derken yine müthiş bir farklılık...

    On and on and on and on the list goes on and on and on and on

    if rap gets jealous | ? | 9.9.2014 19:22
    (#10338)
  20. abartılı seviye de anlam yüklenilen rap erbabı.


    (bkz: romantizm)
    impaled nazarene | ? | 9.9.2014 20:09 ~
    (#10345)
  21. Sayfalar: >>

    facebook | twitter | youtube | instagram | spotify | bol anket | uyarı | devlog