youtube müzisyenliği

#120726 - bu entryi ortalama 87 saniyede okuyabilirsiniz.
  1. genellikle hip hop altyapıları üzerine akılda kalıcı tekerleme cümleler kullanılarak yapılır. müzik zevkinden önce insan beynindeki buglar esas alınır.

    günah benim, koştum hekime, gece gölgenin rahatına bak gibi şarkıların akılda kalıcı olmasının nedeni insan beynindeki dopamin reseptörlerine sahte sinyaller sağlayarak tekrar dinleme isteği aşılamasıdır bana göre. parçayı ne kadar beğenmeseniz de tekrar tekrar dinlersiniz.

    mastürbasyon yaptıktan sonra yaşanan pişmanlık, bu şarkıları istemeden de olsa tekrar dinlediğinizde yaşanır.

    youtube trend listesine girmek üzere hazırlanan bu şarkılarda geri dönüş dinleyici değil, " tık " tır.

    ülkemizde önde gelen isimleri ; eypio, burak king, çağatay akman, yener çevik gibi isimlerdir.

    önceden bu türdeki parçalara kötü gözle bakmasam dahi burak king'in major lazer özentiliğinin dibe vurduğu son parçası " yanıyoruz " ile kabul etmek durumunda kaldım : günümüzde popüler müzik yeni bir alternatif kazandı : youtube müzisyenliği.

    youtube müziğinin en vahim kısmı şarkıdan bıkma evresidir. şarkıyı nasıl bıraktığınızı siz dahi bilmezsiniz ancak bir süre geçtikten sonra -şarkının tıklanması günde 1000 altına düştükten, gündemden yok olduktan sonra- lan şu şarkıyı bir dinleyeyim dediğinizde kusmaktan zor kurtulur, alelacele kapatırsınız şarkıyı.

    youtube müzisyenliği günümüzün bir gerçeği. günlerimiz geçtikçe elimizdeki her değerin içi biz istemeden de olsa boşaltılıyor.